пʼятницю, 8 травня 2020 р.

Результати "Марафону кросвордів"

У нашому квітневому карантинному марафоні взяли участь і дорослі, і діти, більшість з яких  – це вчителі. Подолати навіть частину дистанції змогли менше двох десятків кросвордистів, які отримують сертифікати. Також серед усіх учасників було розіграно призи. 
Як пам'ятаєте, марафон стартував 1 квітня. Це всім відоме свято веселощів та добрих розіграшів. Ми не могли забути про це і не використати. Не подумайте, що призів нема. Навпаки, сюрпризи вже щасливо дістались своїх власників.
Ми обіцяли переможцю власний транспорт. Він дістався Денису Корпаню з Черкас, і шикарний джип вже припаркований у надійному місці 

Але у нас два переможці. І от Лесю Мацигін чекав сюрприз. Ми не могли відмовитись від умов конкурсу , що це транспортний засіб, але творчо підійшли до цього. Зважаючи на те, що фото переможця з призом ми ще не маємо, розкажемо вам про нього не називаючи. Отже, це універсальний прилад, який з давніх-давен використовується людьми. Це прискорювач, дороговказ, вирівнювач, стримувач, тобто ефективний запобіжник у загрозливих побутових ситуаціях. Дуже часто згадується у українському фольклорі. Загалом - потрібна річ у кожному господарстві. Сподіваємось, що ця річ буде у пригоді. А вам пропонуємо вгадати, що це за штука така. 
    Бажаю всім міцного здоров’я та зустрінемося у наступних турах «Кросвордоманії»